Amie med sin nye flotte familie  Gry, Arve og Gaute

Asterix`s Obelix gleder seg til å komme til Elisabet og Arnulf

  Aurorix fant seg godt til rette i armene på Nina, disse damene kommer nok til å få det som "plommen i egget" ,   disse damene hadde hatt ett lite møte med navnet og Aororix er nå blitt Mira som de begge fant sammen :)

                                     

Aron med Susann og Sveinung, nå skal de hjem til 2 spente barn som venter på sitt nye familie medlem

Attila med sin nye mor og far Noelia og Roberto

Anastasia og Kenny med lille  jenta si Krista, denne jenta er kommet til Lørenskog og har det kjempe bra

Da er Ask (Brutus) Kommet til Linda med familie, og han stor trives med sin flotte familie og hagen sin

Lille Amanda Frøken blir her med sin mor og oss :)

B-KULLET

Da har Bella flyttet til Oslo med Lene, disse damene fant tonen med en gang :)

Mia har flyttet til Haugesund med Frode, Cathrine og Jentene, hun stor trives allerede, rosa bånd er komt på, men Frode har ett til på lur ;)

Unni og Sverre med sin kjære Ballerina,som flytter til Sandnessjøen og til dagen blir hetende Ina, fly turen gikk bra og Ina har allerede funnet seg godt til rette :)

                                     

Storsjarmøren Billy har flyttet til  stange med Mariell og Espen, der han stortrives med sine 2 katter og flotte nye familie :) 

Skjønne Bianca har flyttet til Øystese med Eli og funnet seg godt til rette der, disse damene bestemte seg for å skifte navnet til Hope. Ett passende og nydelig navn :)

Bailee også kalt Banans mye her hjemme blir værende hos oss og mor, Bozz har flyttet til Sverige med fantastiske Lena med familie. Han storkoser seg der :) Så glad for att han bor der og denne flotte karen får vi nok sett en del til :)

C-KULLET

Da har Bella flyttet til Grethe med familie, disse bor på Voss og vi har hilst på Bella noen ganger, hun stor koser seg på gården sin med sin nye familie :)

Caisa har flyttet til Tyssedal med Kari og Tor Arne, hun stor trives allerede, en flott jente med sine nye foreldre :)

Alfred har bosatt seg i Sveio med Stein, der han har fått seg 2 leke kompiser, Monster og Tassen, var så heldig å få møte disse karene på selvelste 17 Mai, disse to har funnet tonen :)

                                     

Storsjarmøren Casper har flyttet til  Oppdal med Tonje og Harald, denne gutten får det helt supert hos de og barna :) Vi gleder oss til å reise å hilse på de igjen snart :)

D-KULLET

Diego har flyttet til Maura med sin nye familie, Ole Martin fikk Diego som bursdagsgave fra sine søstre, disse fant tonen med en gang og familien koser seg med Diego og vi er kjempe glad for å ha blitt kjent med denne herlige familien og søstrene til Ole Martin

Din Maja, hetende Maja har nå flyttet til Os med Øystein og Lena der hun stor trives med de og sin bror Jackson på 8 år. Disse har fått en kjempe fin tone og kommer nok til å få det helt supert sammen.

Den Store Bamse hetende Bamse til dagen har nå flyttet til Valdres med Monaa og familien, det ble stor glede i heimen når denne karen kom i tillegg er han så heldig at han har sin kull bror Diesel boende rett ved siden av så disse har allerede hatt masse lek og moro sammen.

                                     

Steffen og Karoline med sin herlige Diesel, denne karen har flyttet til Valdres og trives som bare det, Diesel var en overraskelse for barna som fikk en gledelig ettermiddag i da Diesel kom hoppende inn på stue gulvet til de, Diesel er så heldig og har sin kull bror Bamse rett i nærheten så disse gutta skal nok få det helt supert sammen fremover.

Don Borris har flyttet til Stryn med Martin og familien, han bor på rommet til Martin og er med på alt som skjer, til og med på jobb, disse gutta fant tonen med en gang. Han trives allerede kjempe godt.

Det er bare Nala, til dagen hetende Nala har nå flyttet til Jostedalen i Sogn og fjordane med Anny og familien, de kom mannsterke og hentet lille frøkna og turen hjem gikk kjempe fint. Hun har funnet seg godt til rette allerede.

Dominic Toretto, til dagen hetende Hero har nå flyttet til Koparvik med Ann Lisbeth og familien, de fikk en flott kontakt allerede fra start, denne kommer heldigivis til å få sett litt til ettersom at mor er interresert i utstilling, Hero bor sammen med deres andre hund Dacota og barna.

Dragen Odin til dagen kalt Bamse har nå flyttet til Kongsberg med Laila og familien, der stor koser han seg med elghunder, til og med en valp på ca sammen alder, denne kommer til å få det fantastisk hos Laila og familien.

Den etter Marco er kalt opp etter sin pappa, men heter til dagen Bonzo, han har nå flyttet til Bergen med Kjersti og sin nye familie, de er masse ute og Bonzo trives godt allerede.

Lille Frøken Destiny Daisy blir her med sin mor, bestemor og oss. Resten av flokken er glad for at Daisy blir her også.

E-KULLET

Erica Olsen er så heldig at hun får bo med Mette både på Askøy og i Florø. denne jenta kommer til å få ett fantastisk liv. Vi gleder oss til å eie denne hunden sammen og bedre for vert eller for jente kunne vi ikke drømt om.

Enya Olsen som blir hetende Eevee har nå flyttet til Heidrun med familie og blir boende på Voss. Der kommer ho til å få det helt topp med Heidrun og sin nye familie.

Ellie Olsen har flyttet til Bård og Helga, hun stortrives hos sin nye famile og bosatt på Voss og leker ofte med kull søster Eevee som også bor på Voss.

Egon olsen er så heldig at han får bo med Ågot i eidfjord der han har sin Onkel Obelix som Elisabet har. Denne karen kommer til å få det helt fantastisk i Eidfjord med Ågot, der han bor sammen med pus og er masse på fjellet med Ågot.

                                     

Elliot Rufus Olsen, til dagen kalt Rufus har nå flyttet til Bergen med Janne og familien. Rufus har det som plommen i egget hos Janne og de stor trives med sitt nye familie medlem.

Elvis Olsen har nå flyttet til Tjøtta med Jørn og sin nye familie, han er så heldig å få bo sammen med en Berner sennen jente som heter Kiara, hun har tatt store søster rollen på strak arm og Elvis stortrives med sin nye familie.

F-KULLET

Frikk har flyttet til Molde der han skal bo sammen med Åse Hilde og Buster, en voksen Berner gutt. Disse to fant tonen med en gang og Frikk syns det er godt å ha en storebror.

Felix har flyttet til Stathelle der han skal bo sammen med Therese med familie, Therese er oppvokst med Berner og familien har og en Bullgod. Felix er allerede blitt litt husvarm og trives godt hos sin nye familie.

Freddie har flyttet til Gol der han skal bo med Rosmari og samboeren. Freddie trives kjempe godt og han har allerede fått opplevd snø, dette syns han var stor stas.

Fjåge Rasmus har flyttet til Stavanger med Ruth, dette blir nok en flott duo. De hadde en helt super tone allerede etter første møte. Rasmus trives kjempe godt hos sin nye familie. De bor på et nydelig sted og denne gutten blir nok "sjef" på tunet.

F-Kasper har flyttet til Balestrand med Anne Siri og familie. Kasper har allerede vært med Anne Siri på jobb, og han var nok som barna flest og trivdes best med friminutt. Denne herlige bamsen kommer nok til å få et herlig liv på gården til Anne Siri. Barna syns det var stor stas med et nytt familie medlem.

Fine Leah Linnea har flyttet til Langesund med Live og de bor ikke langt fra kull broren Felix så disse skal nok få det helt supert fremover, Live og Leah har fått en fin tone allerede. Disse jentene kommer til å få det helt supert.

Fluffy Luna har flyttet til Trondheim til Inger Elin med familie. Luna ble med meg til Gardermoen der Inger Elin og datteren hentet henne. Turen hjem hadde gått veldig fint og disse tre jentene kommer nok til å få det helt fantastisk fremover.

G-KULLET

Berner Leiren`s Giselle har flyttet til Bergen til Forvert Petter med familie, og vi gleder oss til å få følge denne unge jenta videre. Giselle heter til daglig Moschino, og har funnet seg godt til rette hos familien. Vi er veldig glad for at jenta er så nær oss også, og vi ser frem til mange kjekke stunder fremover.

Berner Leiren`s Giant Obelix II har flyttet til Bergen til Irmelinn med familie, og vi gleder oss til å få følge denne karen videre. Han heter til daglig Obelix, og har funnet seg godt til rette hos familien. Vi er veldig glad for at også Obelix er så nær oss også, og vi ser frem til mange kjekke stunder fremover. Obelix er en artig liten kar, og har allerede fått seg egen Instagram konto, og stortrives i hunde Barnehagen der mor jobber.

Berner Leiren`s Great felix har flyttet til Osterøy til Elin med familie, og vi gleder oss til å få følge denne karen videre. Han heter til daglig Felix, og har funnet seg godt til rette hos familien. Vi er veldig glad for at også Felix er så nær oss, og vi ser frem til mange kjekke stunder fremover. Felix er blitt gårds bestyrer og dette blir nok en trofast venn på gården i mange år fremover.

Berner Leiren`s Gordon Simba har flyttet til Bergen til Emma med familie, og vi gleder oss til å få følge denne karen videre. Han heter til daglig Simba, og har funnet seg godt til rette hos familien. Vi er veldig glad for at også Simba er så nær oss, og vi ser frem til mange kjekke stunder fremover.

H-KULLET


Han Buster til dagen kalt Buster har flyttet til Eidsvågneset der han koser seg sammen med Anne Kari og Finn. Han har allerede tatt Bergen med storm og vi ser frem til å se denne karen vokse opp. Vi er så heldige at vi får lov til å stille ut denne karen, og det blir så spennende til våren når disse søskene kan stilles ut. Buster kommer til å få et supert liv sammen med Anne Kari og Finn. 

I-KULLET

I am Maja til dagen kalt Maja har flyttet til  Buvika til Elin med familie der hun koser seg sammen med dem allerede. Vi ser frem til å se denne skjønne, spesielle jenta med et blått øye vokse opp. Maja er utrolig kvikk og smart valp og hun har funnet seg godt til rette hos sin nye familie, og vi gleder oss til å stikke innom å hilse på. 

Isabella har flyttet til Øygarden der hun koser seg sammen med Silvia og familien. Vi ser frem til å eie denne jenta sammen med Silvia og følge henne mens hun vokse opp. Isabella har funnet seg godt til rette allerede, og Silvia er ofte til Voss så vi får nok hilst på denne jenta med jevne mellomrom.

I am Nala til dagen kalt Nala har flyttet til  Øyer til Vigdis der hun koser seg sammen med familien. Vi ser frem til å se denne yndige, skjønne jenta vokse opp. Disse damene har allerede funnet tonen og Nala trives godt med Vigdis. Vi får kanskje se disse damene på utstilling en dag også så det gleder vi oss til.

I am Iceman Prince til dagen kalt Prince har flyttet til Wenche med familie i Suldal, denne lille "rabbagasten"  med et blått øye har et hjerte av gull, men er en liten røver også og vi gleder oss til å følge han videre.  Han stortrives allerede med sin nye familie, og vi er så glad for at vi får ta del i hans liv. Denne gutten vil få det fantastisk flott.

I am Nero til dagen kalt Willy bor hos Frida og Ole i Oslo, denne hunden er planlagt å gå i avl, og vi gleder oss til å følge han videre. Willy stortrives allerede med sin nye familie, og vi er så glad for at vi får ta del i hans liv. Denne gutten vil få det fantastisk sammen med Frida og Ole. En herlig valp som er så lik sin pappa.

Isrose  Senni til dagen kalt Senni har flyttet til Leira i Valdres der hun koser seg sammen med Anica, Eivind og familien. Vi ser frem til å se denne jenta i ringen sammen med Anica som er aktiv på utstilling og følge henne mens hun vokse opp. Senni har funnet seg gost til rette allerede, og vi gleder oss til mange nye fine år sammen med disse herlige menneskene og Senni.

J-KULLET

Joe Billie Amira til dagen kalt Billie har flyttet til Cecilie med familie i Stabekk, denne lille skjønne jenta har allerede tatt familien med storm, og hun har det så godt hos Cecilie med familie og vi gleder oss til å følge hun videre. Denne jenta kommer til å få et fantastisk liv, og hun bor ikke langt fra kull bror Balder der familiene er nære venner så disse to kommer til å få en herlig oppvekst sammen. De har allerede vært masse sammen, og de skjønne små stortrives med dette.

Jedediah til dagen kalt Jede skal flytte til Callie så denne karen skal flytte til Sveits, men siden han må være rabies vaksinert før han kan flytte så har venner av oss og Callie latt Jede få mellomlande der. Han stortrives hos Lisbeth med familien og deres hunder. Så denne karen blir nok godt rustet for å dra fra Norge når den tid kommer. Vi er så heldige at de bor nære oss også så vi får snike innom og kose litt med han med jevne mellomrom :) . Vi gleder oss til å følge denne karen videre i livet, og syns det er veldig kjekt at det er akkurat Sveits han skal flytte til ettersom at det er rasens opprinnelseland.

Julius Cæsar Balder til dagen kalt Balder har flyttet til Tonje med familie i Oslo. Balder storkoser seg hos Tonje med familie, og denne karen kommer til å få det fantastisk fint med dem. Han bor ikke så langt fra kull søster Billie og disse to møtes ofte. Denne gutten kommer til å få et fantastisk liv. Vi gleder oss masse til å følge denne lille karen fremover og er så takknemlige for at Balder får vokse opp med denne familien.

Jackie Joy til dagen kalt Jackie har flyttet til Tromsø der hun bor sammen med Berndt og Gabrielle, denne lille skjønne jenta var Trine Lise og Berndt å hentet sammen da de eier henne begge to. Vi får nok se en del til denne frøkna da Trine Lise sikkert har noen utstillingsplaner med frøkna :). Jackie bor sammen med Tanja , en annen Berner fra Trine Lise og Tanja syns det var stor stas å få en lille søster. Hun har allerede funnet seg godt til rette med sin nye familie, og vi gleder oss masse til å følge denne jenta i årene som kommer. En herlig jente med masse sjarm, og hun vil nok holde Tanja og resten av flokken med arbeid da dette er en aktiv liten dame :)

Jamie Ruff har flyttet til Gunnlaug i Kvinnherad. Jamie Ruff storkoser seg hos Gunnlaug, og denne karen kommer til å få det fantastisk fint med Gunnlaug og familien og vi gleder oss masse til å følge denne lille karen fremover. Jamie Ruff har allerede funnet seg godt til rette. Vi gleder oss til å hilse på de igjen.

Jo-Jo Kira til dagen kalt Kira har flyttet til Lørenskog der hun bor sammen med Kenny og Anastasia, denne lille skjønne jenta storkoser seg med familien. Vi gleder oss masse til å følge denne fine jenta i årene som kommer, og det var stor glede når Kira endelig fikk komme hjem til Lørenskog. Denne jenta kommer til å få et fantastisk liv med Kenny, Anastasia og resten av familien. Hun er allerede godt i gang med sosialiseringen, og det er ikke en ting denne frøkna ikke får opplevd. Vi er så utrolig takknemlige for at vi får fortsette å være en del av deres liv, og vi vet av hele vårt hjerte at valpen kommer til å få et fantastisk liv.

Jack ble bare kalt for blacknose her hos oss siden han var født med helt svar nese. Jack har nå flyttet til Mauranger der han bor sammen med Grethe med familie og er blitt gårdsbestyrer. Jack kommer til å få et fantastisk liv sammen med Grethe og familien, og vi gleder oss masse til å følge denne lille karen fremover. Jack har allerede funnet seg godt til rette på gården og trives med sin nye tilværelse.

Mini Musen ble døpt om til Ayla og det syns vi var veldig kjekt siden hennes bestemor bærer navnet også. Hun har nå flyttet til Dag med familie på Tangen. Hun stortrives hos dem og her er hun trygt i fars favn. Vi gleder oss til å følge denne spesielle frøkna videre og håper vi ser hun igjen snart.

K-KULLET

Donna Diesel har flyttet til Aurland. Hun storkoser seg hos Ole Marius med familie, og denne frøkna kommer til å få det fantastisk fint. Hun bor og sammen med en 4 beint store søster og en katt. Vi gleder oss masse til å følge denne lille hjerte knuseren fremover. 

Kaspian har ikke flyttet så langt, han holder seg på Voss fortsatt der hun bor sammen med Mark og familien. Denne skjønne karen storkoser seg med familien og har virkelig funnet seg til rette der, han er en stødig og fin fyr, litt rampete men det skal man være i denne alderen. Vi gleder oss masse til å følge denne fine gutten i årene som kommer, og det var stor glede når de endelig kunne hente Kaspian. Denne karen kommer til å få et fantastisk liv med Mark og familien, der de har lang erfaring med hund.

L-KULLET

Muffin har flyttet til Osterøy med Henry og familie. Henriette kunne neste ikke vente med å få denne fine frøkna hjem. Disse er gode venner av oss og Muffin kommer til å få det fantastisk med Henry og familie. Hun bor også sammen med katt, hest og andre hunder. Vi gleder oss til å følge denne fine jenta videre.

Lucy har flyttet til Bergen der hun bor sammen med Anette og familien. Denne skjønne jenta storkoser seg med familien og har virkelig funnet seg til rette der, hun er så heldig og få ha en voksen eldre Berner dame rundt seg. Dette blir nok en trygg og fin jente. Vi gleder oss masse til å følge denne fine jenta i årene som kommer.

Lille Saga har flyttet til Bergen der hun bor sammen med Magnhild med familien. Denne skjønne jenta storkoser seg med familien og har virkelig funnet seg til rette der, hun del eies med Linda som vi kjenner godt fra før, men bor fast hos Magnhild. Denne frøkna har allerede vært på utstilling og gjort det bra. Dette blir nok en trygg og fin jente. Vi gleder oss masse til å følge denne fine jenta i årene som kommer. Her er hun sammen med Linda og Jan Kåre når de hentet hun. 

Leopold har flyttet til Lofthus/Morgedal der hun bor sammen med våre god venner Gisle og Mari. Denne skjønne karen storkoser seg med familien og har allerede vært på utstilling og gjort det veldig bra. Leopold vokser opp med Caiser som vi deleier sammen med Gisle og Mari så han har en god og trygg storebror å lene seg på. Dette blir nok en trygg og fin gutt. Vi gleder oss masse til å følge denne karen i årene som kommer.

Lille Super-Wilma har flyttet til Stabekk til Ragnhild med familie. Det var stor glede når denne frøkna kom i hus. Vi gleder oss til å følge denne jenta fremover og hun har allerede funnet seg godt til rette hos Ragnhild. De har og kjente naboer med hund fra tjukkeste slekta så denne frøkna får nok en fin oppvekst rundt disse.

Lille Ludde har vært så heldig å få flytte til Steffen. Karoline og familien i Valdres. Han bor på gård og er aktivt med på det meste. Denne skjønne karen storkoser seg med familien og vokser opp sammen med Diesel fra D-kullet vårt. Dette blir nok en trygg og fin herremann. Vi deleier Ludde sammen med Steffen og Karoline. Vi gleder oss masse til å følge denne fine herremannen i årene som kommer.

Lille Max Jr (oppkalt etter sin bestefar) har vært så heldig å få flytte til  våre gode venner Irmelinn og Kim i Bergen. Denne skjønne karen storkoser seg med familien og vokser opp sammen med Obelix fra G-kullet vårt. Det var i grunn ikke Irmelinn og Kim som valgte Max, han valgte rett og slett de. Vi gleder oss masse til å følge denne fine herremannen i årene som kommer.

M-KULLET

Mr. Kheiko er så heldig og har fått flyttet til Hamar til Henriette og Halvor. Denne karen kommer til å få ett fantastisk liv sammen med sin nye familie. Det er godt mulig at vi får sett denne karen i ringen fremover også. Mr. Kheiko fant seg fort til rette hos Henriette og Halvor. Vi gleder oss stort til å følge gutten videre og se han igjen på neste tur våre veier krysses.

Mio er så heldig og har fått flyttet til Florø til Tove med familie. Mio fant seg fort til rette og jeg tror denne frøkna kommer til å få ett supert liv sammen med Tove, det er så kjekt at hun faktisk har slektskap i tillegg til de tidligere hundene Tove har hatt, så dette var så kjekt å oppdage. Vi får kanskje sett denne jenta i utstillingsringen også. Hele familien er så engasjert i Mio og vi gleder oss stort til å følge jenta videre.

Mr. Norris er så heldig og har fått flyttet til Andreas i Stavanger. Han var dypt etterlengtet og har funnet seg godt til rette hos Andreas allerede. Disse gutta kommer nok til å en kjempe tone. Det er en aktiv kar dette så det kan bli litt moro med denne gutten tenker jeg. Denne karen kommer til å få ett fantastisk liv sammen med Andreas. Vi gleder oss stort til å følge gutten videre og se han igjen på neste tur våre veier krysses.

Molly er så heldig og har fått flyttet til Os til Linn med familie. Molly fant seg fort til rette og jeg tror denne frøkna kommer til å få ett supert liv sammen med Linn og familien. Molly er allerede i gang med å utforske verden og sitt nye hjem. Vi gleder oss stort til å følge jenta videre.

Mr. Bentley er så heldig og har fått flyttet til ett "Berner hjem" hos Marita med familie i Fetsund. Marita med familie har tidligere hatt Berner og har lang erfaring med rasen. Denne karen kommer til å få ett fantastisk liv sammen med sin nye familie. Mr. Bentley fikk en super tone med en gang med både store og små i familien og har allerede funnet seg godt til rette hos Marita og familien. Vi gleder oss stort til å følge gutten videre og se han igjen på neste tur våre veier krysses.

Miss Bianca eies av Trine-Lise Nystad og er så heldig og har fått flyttet til Finnsnes der hun bor hos forvert for Trine. Hun har vært en uke hos Trine-Lise i Tromsø før hun dro videre til sin nye familie på Finnsnes, der vokser hun opp med Elghund og vi får nok hislt masse på denne fine jenta, vi ser hun nok også i ringen fremover. Miss Bianca fant seg fort til rette både hos Trine-Lise og hos forvert og jeg tror denne frøkna kommer til å få ett supert liv.Vi gleder oss stort til å følge jenta videre og se hun igjen på neste tur våre veier krysses.

Milli er så heldig og har fått flyttet til Stokke til Lars Gøran og Jill, hun fikk skremt vannet av katten første natta da hun ankom sitt nye hjem, men vi får tro katten kommer hjem igjen fort. Milli fant seg fort til rette og jeg tror denne frøkna kommer til å få ett supert liv sammen med Lars gøran og familien. Vi gleder oss til å følge jenta videre.

N-KULLET

Nerland`s Neela er så heldig og har fått flyttet til  Møre til Christine. Denne damen kommer til å få ett fantastisk liv sammen med sin nye familie. Det er godt mulig at vi får sett jenta i ringen fremover også. Neela fant seg fort til rette hos Christine og de har lang erfaring med Berner. Vi gleder oss stort til å følge jenta videre og se hun igjen på neste tur våre veier krysses.

Nox-Bjønn , til dagen kalt Oblix er så heldig og har fått flyttet til Kongsberg til vår herlige valpe kjøper fra vårt D-kull, der bor han sammen med Laila og familien. Så utrolig koselig at det var Laila han skulle til. Der kommer han til å få ett fantastisk liv og vi gleder oss til å følge denne karen videre. kanskje får vi se han litt i utstillingsringen også. En flott gutt og en fantastisk familie han er kommet til. Det var i tillegg kjempe hyggelig å se Laila og dem igjen. Vi gleder oss til å se igjen denne kjekkasen.

N- Aron , til dagen kalt Aron er så heldig og har fått flyttet til Telemark til Torunn med familie. De bor ikke langt fra hans pappa Caiser, så det er kjempe koselig. Der kommer han til å få ett fantastisk liv og vi gleder oss til å følge denne karen videre. kanskje får vi se han litt i utstillingsringen også. En flott gutt og en fantastisk familie han er kommet til.

Nicoline

O-KULLET

Oh Milo er så heldig og har fått flyttet til Tysnes til Karianne og familien. Der kommer han til å få ett fantastisk liv og vi gleder oss til å følge denne karen videre. kanskje får vi se han litt i utstillingsringen også. En flott gutt og en fantastisk familie han er kommet til.