Ayla ble i  juni 2012 operert for ocd i høyre skulder, det ble tatt ut en liten bit av overarmsbenet og Ayla var haltfri etter 14 dager. Hun har aldri hatt problemer med dette siden. Årsaken til brusk-løsningen er en skade etter ett hopp utfra en mur ved 6 mnd alder. Ayla har tre kull etter seg, og det har vært en glede å se de vokse opp. Hun har levert virkelig fine, og friske valper. Hennes første kull er blitt 4 år allerede å Ayla har hatt en flott statistikk på sine valpe på både HD, AD og mentalitet. Ayla selv er snart 8 år nå i 2019, og hun er akkurat like leken å frisk som hun var da hun var 8 mnd. Jeg har hatt så mye glede av denne hunden, og hun startet det hele i 2014 med Berner Leiren så denne jenta har en meget spesiell plass i hjertet mitt. 


    EXECELLENT

           X 21

RESERVE CERT

             X 3

     CERT

      X 1

    CK

   X 5


       BIR

       X

         BIM

          X 1

     Hentet denne skjønne jenta i Tromsø i 2012 hos Kennel Auralis, fineste Ayla jenta vår 8 uker gammel

Lille Ayla hjemme på Voss

På lufte tur

Veldig glad i pinner denne jenta her

Stor stas med hund, Hans Kristian og Ayla på tur, de er ikke helt enige om hvordan dette skal gjøres enda, men det kommer seg med litt trening

Med mor og far på jobb, Gudvangen Stein sin nye dronning

Det tar på å være på jobb

I dag tok vi en strekk i senga også, vi gjør det sånn inni mellom når det passer oss, ville bare si fra om at jeg er her opp viss du lurte

Veldig glad i griseører

Kvelds lufting må til også er det snø og, det liker vi det

Hans Kristian har vært å kjøpt gave til Ayla, helt selv. Det ble tau og gris

Var fryktelig spennende med Hans Kristian på ski syns lille tassen

Vokser litt rart for tiden, men det er slikt som hører med

På besøk til broremann Iwo i Lofthus

Sofakos

Vært på butikken og henta meg brød for hjelpe til det skal man og jeg har bært det helt hjem selv

Best friends, kjekke leke kamerater

Ayla på besøk hos broremann Iwo, begge har nok vokst litt siden sist

Godjenta allerede ett år, tiden flyr så fort avgårde

Ayla med sin gode vennine Caiza

Ayla og Caiza

Ayla ca 1 år på sin første utstilling i Lillestrøm på Dogs4all i 2012

Disse to pønsker på noe her

Favoritt leken er fortsatt ball

Fine jenta vår

Denne jenta er meget glad i å rulle seg i snø

Ayla har fått seg en lille søster som heter Kaja

De har sin egen måte og kommunisere på disse to jentene

Ayla passer på de små gutta boys

Ayla 3 år

Ayla i kjent stil

Ayla og Kaja

4 GENERASJONER SAMLET I STIGENDE REKKEFØLGE BERNERLEIRENS AMAZING AMANDA 6,5 MND, AURALIS I`M AYLA 4 ÅR ,AURALIS DACOTA 6,5 ÅR OG AURALIS BRONJA SNART 9

Ayla med sine 2 barn fra B-Kullet Lena Thudin sin Bozz i Sverige og vår Bailee. Bildet tatt i Sverige sommeren 2017. Ayla 5 år og barna 14 mnd.

Ayla 5,5 år

Ayla med 3 av sine barn fra A-KULLET , Ask (Brutus) sitter ved siden av henne og Aurorix (Mira nede til venstre og Amanda til høyre, her er vi på besøk hos Linda m.familie i Oppdal sommeren 2017

                     Fra venstre Bianca (Hope) fra B-Kullet, mor Ayla og Søster Bailee våren 2017

Ayla på tur med Nikki i vogn, Nikki sier ikke nei takk til en gratis tur

Ayla og Kaja i Florø, det ligger noe godt på grillen her

Ayla nærmer seg 6 år, det er rart å tenke på, men du er en fantastisk nydelig og lydig jente. 2 kull har hun hatt også og vi har 2 av barna her fra begge kullene Amanda og Bailee i tillegg haar vi og barnebarnet Daisy etter Amanda

Meg med Ayla og Aarre i Finland

Meg og Ayla Arre i Finland

3 Generasjoner  Auralis I`m Ayla Dacotadatter, Berner Leiren`s Amazing Amanda og Berner Leiren`s Destiny Daisy Jula 2017. Ayla er akkurat fylt 6 år og Amanda blir 3 år til sommeren

Ayla med sitt siste kull, nemlig Olsen Banden. Hele kullet er oppkalt etter Kjersti som var med meg til Finland og parret Ayla med Aarre. En flott tur og ikke minst ble det en herlig gjeng og etter de 2,barnebarnet ( Tante Daisy) Stiller gjerne opp på juleshoot

Ayla med søster Ilja og mamma Dacota i Tromsø april 2018. Fra venstre Ilja, Dacota og Ayla. Dacota 9 år og Ilja og Ayla 6 år. Vi hadde en flott uke i nord med så og si hele slekta.

Dacota med 4 avkom, dacota er nå 9 år snart. Fra venstre Ilja 6 år, Ona 3 år, Dacota, Ayla 6 år og Nikki 4 år

Samlebilde Tromsø i April 2018. Fra venstre Dacota, Ilja, Bak Ona, Foran Ubba, Qeina, Paris, Amanda, Bailee, Nikki, Max, Ayla og Daisy

Ayla med sin sønn Elvis fra E - Kullet i Sandnessjøen i April 2018, Elvis er blitt 5 mnd og er en kjempe fin kar.

Ayla med 4 avkom i Sandnessjøen, April 2018. Fra venstre Ayla 6 år, Amanda snart 3 år ( A-Kullet), Bailee 2 år (B-Kullet), Elvis 5 mnd (E-Kullet), Ina 2 år (B-Kullet)

En super trivelig dag i Sandnessjøen med 15 Bernere hos Anita. Fra venstre Frida, Max, Ayla, Amanda, Nikki, Daisy, Bak sitter Bailee, Maijko, Paris, Ina, Olliver, Riga, Oda, Elvis og valpen til datteren til Jørn og Jennifer.

En super trivelig dag med hele gjengen, takk til alle for at vi fikk dette til, Anita, Sverre, Unni, Unn Lisbet, Jan Terje, Jørn og Jennifer.

Ayla med sin sønn Billy på NBSK sin rase spesial i Vestfold i mai 2018. Ayla 6,5 år og Billy 2 år og 3 mnd

Ayla med datteren Amanda i Horten, mai 2018

Ayla og Amanda

3 generasjoner på koselig besøk i Kongsberg hos Dragen Odin (Bamse). Fra venstre Bamse, mor Amanda, Bestemor Ayla og kull søster til Bamse,Daisy ytterst. Kjempe kjekt å se både Bamse og Laila med familie igjen. mai 2018

Ayla sitt første kull A-Kullet født 17.06.2015

  Attila(Grumpy), Obelix, Ask(Brutus, Aron, Amanda, Aurorix(Mira), Krista, Amie

Ayla sitt andre kull B-Kullet født 15.03.2016

      Mia, Bella, Billy, Bozz, Bailee, Ballerina(Ina), Bianca

Ayla sitt tredje kull E-Kullet født 26.11.2017

   Elliot Rufus Olsen, Egon Olsen, Erica Olsen, Enya Olsen, Elvis Olsen, Ellie Olsen

Ayla sitt fjerde kull H-Kullet født 30.08.2019

    Haldis Hawanna, Han Buster

                                                     Auralis I`m Ayla Dacotadatter 15.12.2011 - 18.03.2022


Ayla Mor


Du som startet det hele. Jeg glemmer aldri den første skikkelige turen vår, da var du ikke gammel. Vi gikk på butikken og du nektet å gå hjem uten å få bære brødet i munnen, så stolt og kry gikk du gjennom hele sentrum med ett spleise brød i kjeften. Du var en små sta valp og hadde bestemt deg allerede som 8 uker gammel at søledammer, det går man faktisk ikke uti!


Matmor satte deg i alle hun fant og dette skulle hun siden få angre på! En hund med så mye personlighet, så lydig og smart skal man lete lenge etter. Du viste alltid hva syns, med dine blikk og din personlighet. Vi har vel aldri før og kommer nok aldri til å få en hund som er så glad i å kjøre bil som du var. 


Du gikk løs, hele tiden, elsket å ligge i bilen og se på alle som gikk forbi i tunet. Like glad i tur og du var fantastisk med dine valper og barnebarn. Matmor ventet i det lengste med å ha kull på deg, da hun ønsket at du skulle bli litt mer "voksen" først, da du var 4 år fant vi fort ut at du blir aldri voksen, du var så utrolig leken og elsket ballen din (blåso). Hele 4 kull fikk du. På det første kullet satte du deg i papp esken som var gjort klar til valpene. På ditt nest siste kull forsøkte du febrilskt å komme deg oppi papp kassen til valpene før vi skulle ta keisersnitt på de to siste, du gjorde alt for dine skjønne små. Vi er så glad vi har fått bevart dine linjer.


Da vi skulle ta bilde av Bozz på B-kullet før han skulle dra til Sverige med Lena nede ved vannet her på Voss så fikk mor seg en overraskelse for du var plutselig blitt veldig glad i å bade og vann generelt. Vi så deg ingensted- helt til du kom opp fra vannet og såg ut som en druknet katt etter vi hadde "fjonget" deg så du skulle være ren og pen til foto shoot. Det utgikk, det ble bare Bozzen på det bildet.


Hver gang vi har dratt til Sverige med deg har du allerede ved avkjøringen på E4 en skjønt at nå skal vi til Mattjal, du digget Lenda og glemmer aldri da vi var der og parret deg med Foppa. Du var nok minst like glad i Lena og hennes ben. Du gav oss så mange smil med alle dine artige påfunn.


Du elsket snø og å få trekke, Hans Kristian og du stor koset dere når du dro han på akebrett. Nikki skulle lære seg å dra vogn, men hun hoppa rett oppi vogna også ble det du som måtte ordne opp i det også. Du elsket vinter og vann, du svømte som en fisk helt til du var fylt 10 år. Sprekere veteran har jeg skjelden sett.


Vi kommer aldri til å glemme deg Ayla mor, og alt du ga oss. Hvil i fred verdens beste Ayla jente, vi og hele flokken savner deg og styrken din.Du vil møte flokken igjen og vi vil for alltid ha deg i våre hjerter.


God klem fra alle oss og tusen takk for alt du gav oss i løpet av dine nesten 11 år! Du betydde alt for oss, du var den som startet det hele. Du er og var Berner Leiren.


Ayla var en middels tispe på 40 killo, 66 cm høy.


AYLA 10 år og 3 mnd        Auralis I`m Ayla Dacotadatter

                        NO31656/12


                       AD : 0     HD : B

                     SH-PRETEST : B

            DM-FREE  ON BOTH EXON

Vekt: 40 kilo    Høyde: 61 cm