Cinderella Bernenska Dolina

                 PKRII135102


       AD : 03     HD : Blir ikke røntget

       SH-PRETEST : Blir ikke testet  

Cinderella eller Carmen som vi kaller henne er dessverre operert for ocd på begge frembein, og hun har i tillegg et Radius ben som ikke vokser slik det skal. Det er fryktelig kjedelig når man kjøper inn nytt blod, og det blir slik som dette. Hunden ble i april 2019 operert i begge albuer, og har vist noe bedring nå på sommeren så vi krysser fingrene for at hun kommer gjennom dette. Det er en lang rehabiliteringstid etter denne type operasjoner, og det krever mye. Det har vært en kjempe utfordring, og spesielt ettersom at Carmen er av den litt forsiktige typen. Vi er like glad i Carmen uansett, men det er selvsagt trist at hun har fått dette.

    EXECELLENT

           X

RESERVE CERT

             X

     CERT

      X

    CK

   X


       BIR

       X

       BIM

        X

Cinderella Berneska Dolina ( Carmen )  24.07.2018 - 23.01.2020


Dette har vært en vond tid hele prossessen med Carmen dessverre, hun var en veldig utrygg valp når hun kom til oss og dessverre etter masse trening med sosialisering som ikke førte noen vei bestemte vi oss for å la Carmen slippe mer. Hun var i tillegg operert i alle 4 ledd i front, både skuldre og albue leddene var dårlige med store forkalkninger allerede ved 6 mnd alder.


Til tross for at Carmen var verdens snilleste jente med oss her hjemme så hadde hun et gemytt som ikke var tilfredstillende, og i tillegg til store smerter der ingen smerte behandling hjalp heller så vi ikke for oss at Carmen noensinne ville få et fullverdig liv og vi savner henne sårt. Jeg skulle så gjerne ønske ting var annerledes for Carmen var en herlig jente både utenpå og innvendig blandt oss her hjemme. 


Hvil i fred Carmen!