Søteste lille Indy på hotell rommet i Belgia (Brussel), denne frøkna fikk vi hente i 2013, hun ble raskt en del av flokken hjemme og Indy har altså en så herlig personlighet, hun er litt "Husets Klovn", hun finner på så mye rart, men hun har altså ett så godt hjerte og er så snill og grei så hun er bare fantastisk, hun gir oss en god latter hver dag denne jenta

Kaja, Ayla og Indy. Indy lurer fælt på om det kommer noe servering her

Indy 1 år

Indy 2 år, snø og pinner er det beste vi vet

Nå er Indy blitt over 3 år, tiden flyr, en snill og god jente

Indy har vært på ferie i Florø med Mette og Marco og familie i 14 dager, hun har hatt det helt supert med Marco og familien, kjørt båt og vært rundt sauer og stor koset seg på masse turer. Her er bilde av Indy og Marco på tur på øyen.


Vi var der og leverte hun og tilbrakte en helg der, en fantastisk fin plass med herlig natur og omgivelser.


Indy ble nok spesielt glad i Harry. De to har vært som erteris.                    Indy 3,5 år og Marco 3,5 år.

Kaja, Nikki, Ayla, Amanda, Bailee og Indy

Klar for legging her, kommer dere?

Mira, Amanda, Nikki, Billy, Bailee, Kaja, Ayla og Indy sommeren 2016

Kaja, Ayla, Indy og Nikki

Indy og Kaja har vakt

Ingen jul uten julebilde fra venstre Kaja, Ayla, Indy og Nikki

Januar 2016 i tromsø fra venstre øverste rad Ona, Dacota, Ayla og Nikki. Nederste rad fra venstre Indy, Kaja, Amanda og Bronja

Ayla, Indy, Kaja og Nikki

Full fart i snøen, Indy er blitt over 4 år nå

Snuppo vår digger snø

Indy og Marco 2017, kjempe gode venner

Marco og Indy i Batalden i Florø, våren 2017

Indy med sin beste venn Harry, ho er helt gal etter han, koser seg i Florø denne jenta inni mellom

Fotoshoot Jula 2017 fra venstre Amanda, Bailee og Indy

Disse luringene hadde lagt seg og Indy ble selvsagt med, hun var nok ikke vanskelig å be

Marco med Indy og rsten av damene

Indy, Nikki og Rottweileren Tia

Indy i full fart, April 2018. jenta nærmer seg allerede 5 år. Tiden flyr, akkurat som Indy

Dette var dessverre det siste bildet vi fikk tatt sammen Indy, men jeg har heldigvis mange herlige bilder og gode minner fra deg.

My Indy Van`t Pachthof 01.10.2013 - 24.04.2018


Dette er ikke noe perfekt bilde, men dette er akkurat slik jeg ønsker å huske deg verdens beste Indy, du var full av liv og vi kunne ikke hatt en mere perfekt jente i flokken, du var tvers igjennom snill og god og vi kommer til å savne deg fryktelig.


Vi kalte deg litt for husets klovn, men det var bare godt ment, du ga oss så mange fine dager med god latter. Du fant på det meste av sprell på en utrolig søt måte og hadde ikke like god kontroll på beina dine, men vi fikk oss en god latter daglig av fineste deg. I 5 år kom du skliende inn på gulvet og satte deg ned midt på stue gulvet og sklei i veggen med ett brak, det var bare slik du var, vi har merker over alt etter deg, men det er bare godt å kunne minnes deg og du blir tenkt på hver dag. Når resten av flokken din hoppet over snø kantene kom du brasende gjennom med hodet først. Du bjeffet så og si aldri, men du pratet på din helt egen måte og vi savner og høre på deg, det ble så stille etter du dro. Du hadde nok mye mere styr på ung jentene enn vi skjønte for vi merket det godt når du var borte.


Vi kommer aldri til å glemme deg kjære Indy, og alt du ga oss. Så utrolig synd du ikke ble mer enn 5 år, men vi setter pris på hver en dag vi fikk med deg. Hvil i fred verdens beste jente, vi og hele flokken savner deg og styrken din.

God klem fra alle oss. Takk for alt du gav oss i løpet av dine nesten 5 år!


Indy var en stor jente på 47 kilo og veldig høy, høyden ble aldri målt. Indy måtte dessverre forlate oss etter store problemer og smerte med Hofte Dysplast. Indy mistrivdes så fælt på utstillling at hun ble kun stilt ett par ganger da hun var valp, hundens trivsel og helse setter vi alltid først!


INDY 4 år og 6 mnd