Parrish Du Roi Des Lacs

             N`LOF-74539              AD : 00    HD : AA

               SH-PRETEST : 

Parrish Du Roi Des Lacs til dagen hetende Kensi er hentet i Frankrike, og jeg var så heldig å få treffe halve slekten hennes. En herlig tur til Paris, med en 60 mil kjøring videre nedover landet. Kensi tok turen hjem veldig fint, og trives godt i Norge. Hun er en herlig jente som er full av energi, men samtidig en virkelig våken å kvikk liten dame. Hun har noen fantastiske bevegelser, og har allerede vært i ringen. Dette ser ut som hun liker, og hun har gjort det bra hittil! Jeg gleder meg til å se denne jenta vokse opp, og gleder meg stort til å se hva vi kan få til sammen. Det er ett fantastisk gemytt på denne jenta, og hun blir nok en virkelig fin jente.


    EXECELLENT

           X 3

RESERVE CERT

             X 1

     CERT

      X

    CK

   X 1

       BIR

       X

       BIM

        X

1 X  BIR VALP

1 X  BIM VALP

4 utstillinger med HP


1 X  BIG VALP

1 X  BIS2 VALP

    

BIR BABY SVERIGE 2019 MED HP

2 PLASS BTK VALP


    


 Parrish Du Roi Des Lacs - Vår Kensi 16.02.2019 - 18.06.2021


Det gjorde så vondt å miste deg så brått, det kom som et sjokk. Et stort slag uten for varsel og vi er enda i sjokk, rett og slett. Du hadde en sånn utrolig sjarm, godhet og et herlig vinnende vesen. Du lå alltid med armene dine i kryss, du var en energi bunt av dimmensjoner men og en skikkelig kose jente. Du krøp oppi fanget vårt ved hver en anledning du fikk.


Huset er ikke det samme uten deg, det merkes så godt at du er borte. Til tross for at jeg bare fikk kjenne deg i to år så ville jeg aldri vært deg foruten. Du satte virkelig dine spor i hjertet til alle du møtte, jeg hadde gledet meg sånn til vi skulle ha vårt første kull, du og jeg Kensi. Du var virkelig en spesiell hund, og det har vært fryktelig vanskelig å være uten deg disse ukene. Det kommer til å gå lang tid før noe føles normalt her etter deg. Det blir aldri det samme igjen. Du var så utrolig snill med alt og alle, det gikk  ikke en dag uten at du fikk meg til å smile, le og lure på - hva finner frøkna på nå da. 


Du er dypr savnet Kensi og jeg er bare så glad for at du slapp å lide noe mer enn du måtte, å miste deg på under 14 dager var en forferdelig påkjenning, men vi skjønte både du og jeg siste dagen din at noe var alvorlig galt. Du kommer aldri til å bli glemt og jeg håper jeg en dag i fremtiden får ha dine gener rundt meg igjen. Du har nå komt til himmelen der du er fri, ingeting er vondt og jeg håper du ligger med armene i kryss og tenker på oss for vi tenker ofte på deg. Fine , fine jenta vår.


Hvil i fred Kensi!