VÅRE KJÆRE SOM VI HAR MISTET, TAKK FOR ALT DERE HAR GITT OSS. DERE HAR ALLE SATT DERES EGET SPOR I VÅRE HJERTER OG DERE VIL

                                                       ALDRI BLI GLEMT

Lille valpen som du ble hetende, du var ikke gammel når du dro til hunde himmelen, men du satte dine spor for den herlige, artige valpen du var, du visste hva du ville og hadde ett hjerte av gull, du var så smart og hadde en herlig utstråling, du og de gode stundene vi fikk med deg vil aldri bli glemt, vi har gjemt deg i vårt hjerte. Hvil i fred min lille venn og takk for alt du ga oss.

"Valpen" (Cleopatra Singha 17.02.2017 - 28.04.2017)

                                                           Auralis Kaja Elladatter 27.09.2012 - 01.09.2017


En hund med så mye personlighet skal man lete lenge etter, du hadde din faste plass ved bord benet og ved skapet der alle premiene dine var. Du var en mat glad hund, du lurte gjerne de andre med et ben når vi grillet for å avlede de så vi skulle gi deg noe godt. Du viste alltid hva syns, med dine blikk og din personlighet. Sta som et esel, men snill som dagen var lang. Du var veldig glad i å sitte bamse og ville bli klødd på hele dagen og viss far prøvde å klø på mor, da grov du til deg armene hans igjen som bare det. Du og Hans Kristian hadde ett helst spesielt bånd og det var nok han du satte først, dere var som erte ris og du var fantastisk med han. Du hadde mangen netter der du heller ville sove hos din beste venn og det var en frys og se på dere 2 sammen og den fine komminikasjonen dere hadde.


Du gjorde det kjempe bra på utstilling og manglet kun ett Stort Cert så hadde du blitt Champion, du ville alltid vise deg frem og elsket å gå i ringen. Men noe endret seg etter du fylte 2 år, du viste oss tydelig at du ikke ville dette mere. Men da du hoppet på sjøen i Harstad, du som egentlig ikke ville ha vann opp til buken engang, da tenkte vi at nei nå er det nok, vi valgte deretter og ikke stille deg ut mere, din helse og din trivsel satte vi først.


Vi kommer aldri til å glemme deg Kaja mor, og alt du ga oss. Så utrolig synd du aldri fikk bli mor, noe jeg virkelig tror du ønsket. Du likte ikke valpene helt her før de så ut som valper, men jeg tror du innerst inne ønsket deg dine egne. Hvil i fred verdens beste jente, vi og hele flokken savner deg og styrken din. Du var og vil alltid være sjefen! Eller som tante Ann-Britt sa ho med trivsels  vekt og de fine museflettene. Du vil møte flokken igjen og vi vil for alltid ha deg i våre hjerter.


God klem fra alle oss og en ekstra god fra din beste venn Hans Kristian. Takk for alt du gav oss i løpet av dine 5 år!


Kaja var en kompakt og stor jente på 48 killo og kort samt kompakt, hun ble aldri målt høyde på og hadde nok ett kilo og 2 for mye. Men som den mat glade hunden hun var var hun ikke like enkel å holde vekten nede på, Kaja måtte forlate oss på grunn av avrevet korsbånd og etter som hun hadde hatt 3 operasjoner i en fremfot for OCD visste vi at du aldri ville klare noe operasjon på foten din.


KAJA 4 år og 11 mndMy Indy Van`t Pachthof 01.10.2013 - 24.04.2018


Dette er ikke noe perfekt bilde, men dette er akkurat slik jeg ønsker å huske deg verdens beste Indy, du var full av liv og vi kunne ikke hatt en mere perfekt jente i flokken, du var tvers igjennom snill og god og vi kommer til å savne deg fryktelig.


Vi kalte deg litt for husets klovn, men det var bare godt ment, du ga oss så mange fine dager med god latter. Du fant på det meste av sprell på en utrolig søt måte og hadde ikke like god kontroll på beina dine, men vi fikk oss en god latter daglig av fineste deg. I 5 år kom du skliende inn på gulvet og satte deg ned midt på stue gulvet og sklei i veggen med ett brak, det var bare slik du var, vi har merker over alt etter deg, men det er bare godt å kunne minnes deg og du blir tenkt på hver dag. Når resten av flokken din hoppet over snø kantene kom du brasende gjennom med hodet først. Du bjeffet så og si aldri, men du pratet på din helt egen måte og vi savner og høre på deg, det ble så stille etter du dro. Du hadde nok mye mere styr på ung jentene enn vi skjønte for vi merket det godt når du var borte.


Vi kommer aldri til å glemme deg kjære Indy, og alt du ga oss. Så utrolig synd du ikke ble mer enn 5 år, men vi setter pris på hver en dag vi fikk med deg. Hvil i fred verdens beste jente, vi og hele flokken savner deg og styrken din.

God klem fra alle oss. Takk for alt du gav oss i løpet av dine nesten 5 år!


Indy var en stor jente på 47 kilo og veldig høy, høyden ble aldri målt. Indy måtte dessverre forlate oss etter store problemer og smerte med Hofte Dysplast. Indy mistrivdes så fælt på utstillling at hun ble kun stilt ett par ganger da hun var valp, hundens trivsel og helse setter vi alltid først!


INDY 4 år og 6 mnd

Cinderella Berneska Dolina ( Carmen )  24.07.2018 - 23.01.2020


Dette har vært en vond tid hele prossessen med Carmen dessverre, hun var en veldig utrygg valp når hun kom til oss og dessverre etter masse trening med sosialisering som ikke førte noen vei bestemte vi oss for å la Carmen slippe mer. Hun var i tillegg operert i alle 4 ledd i front, både skuldre og albue leddene var dårlige med store forkalkninger allerede ved 6 mnd alder.


Til tross for at Carmen var verdens snilleste jente med oss her hjemme så hadde hun et gemytt som ikke var tilfredstillende, og i tillegg til store smerter der ingen smerte behandling hjalp heller så vi ikke for oss at Carmen noensinne ville få et fullverdig liv og vi savner henne sårt. Jeg skulle så gjerne ønske ting var annerledes for Carmen var en herlig jente både utenpå og innvendig blandt oss her hjemme. 


Hvil i fred Carmen!